O meni

Ćao svima,

Ja sam Anđela Đekić, autorka bloga „Pidžama mama“. Želim da vam se predstavim i podelim nekoliko detalja o sebi.

Sa svoje 32 godine, živim u prelepom gradu Beogradu, ali sam odrasla u Čačku, gde sam stekla mnoga lepa sećanja.

Udata sam za Miloša, mog najboljeg prijatelja koji me podržava u svim mojim ulogama. Zajedno imamo troje dece – dve ćerke i sina. Majčinstvo me ispunjava i svakodnevno me podstiče da istražujem nove načine kako da unapredim svoju porodicu i sebe.

Moja avantura sa zdravljem i zdravom ishranom započela je 2019. godine, kada smo Miloš i ja otkrili keto ishranu, koja je vrlo brzo postala deo naše porodične rutine. Na mom blogu ćete pronaći oprobane keto recepte koje sam razvila i prilagodila da odgovaraju ukusu cele porodice.

Kao mama troje dece, suočavam se sa mnogim izazovima u organizaciji domaćinstva i pronalaženju vremena za sebe. Stalno tragam za novim metodama i strategijama kako bih se bolje organizovala i kako bih uspela da ostvarim ravnotežu između uloga majke, supruge i domaćice.

Kroz svoje iskustvo, želim da inspirišem žene da pronađu vreme za sebe i da brinu o svom fizičkom i mentalnom blagostanju. Pilates je postao moj saveznik u održavanju snage i fleksibilnosti, a kroz jednostavne vežbe koje možete raditi kod kuće, deliću sa vama i svoju ljubav prema ovoj disciplini.

Ime „Pidžama mama“ odražava autentičnost i opuštenost koju želim da prenesem na svoje čitatelje. Kroz priče, savete i iskustva, želim da ohrabrim žene da budu svoje, da prihvate svoje uloge sa ljubavlju i da uživaju u svakom trenutku, čak i kada su u pidžamama.

Hvala vam što ste posetili „Pidžama mama“ blog! Nadam se da će vam moj sadržaj biti koristan, inspirativan i da ćete pronaći podršku i zajednicu koju tražite. Pratite me na ovom putovanju i zajedno stvarajmo lepši i ispunjeniji život.

S ljubavlju,

Anđela