Politika privatnosti

Ko sam ja

Ja sam Anđela Đekić, autor bloga Pidžama mama. Adresa moje veb stranice je: https://pidzamamama.com.

Koje lične podatke prikupljam na blogu i zašto

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu prikupljam podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i tip i verziju pretraživača da bih otkrila spam.

Anonimni string koji je kreiran sa tvoje adrese e-pošte (koji se naziva i hash) može se dati Gravatar službi da vidi da li je koristiš. Pogledaj Politiku privatnosti Gravatar servisa. Nakon odobrenja tvog komentara, slika tvog profila je vidljiva javnosti u kontekstu tvog komentara.

Kolačići

Ako ostaviš komentar na mom sajtu, možeš izabrati da sačuvaš tvoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju u kolačićima. Ovo je za tebe, tako da ne moraš ponovo da unosiš svoje podatke kada ostaviš sledeći komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Bezbednosne evidencije

IP adresa posetilaca je uslovno prijavljena radi provere zlonamernih aktivnosti i zaštite lokacije od određenih vrsta napada. Primer uslova uključuje zahteve za sumnjivim URL-ovima. Ove informacije se čuvaju 60 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija

Tekstovi na ovom sajtu mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio tu drugu veb lokaciju.

Ti veb sajtovi mogu prikupljati podatke o tebi, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje od trećih strana i pratiti tvoju interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje tvoje interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imaš nalog i prijavljen/a si na to veb mesto.

Analitika

Koristim Google Analytics paket za praćenje analitike. Pogledaj Politiku privatnosti Google Analytics servisa.

S kim delim tvoje podatke

Ovaj sajt je skeniran za potencijalnu zloupotrebu i ranjivosti od strane SiteCheck-a kompanije Sucuri. Ne šaljem lične podatke u Sucuri; međutim, Sucuri može da pronađe lične informacije objavljene javno (kao u komentarima) tokom skeniranja. Za više detalja pogledaj politiku privatnosti Sucuri.

Koliko dugo zadržavam tvoje podatke

Ako ostaviš komentar, komentar i njegovi metapodaci se zadržavaju na neodređeno vreme. Ovo je tako da mogu automatski prepoznati i odobriti bilo koje naknadne komentare, umesto da ih držim u redu za moderiranje.

Bezbednosne evidencije se čuvaju 60 dana.

Koja prava imaš nad svojim podacima

Ako si ostavio/la komentar na mom sajtu, možeš zatražiti da primiš exportovani fajl ličnih podataka koje imam o tebi, uključujući sve podatke koje si mi dostavio/la. Takođe možeš zatražiti da izbrišem sve lične podatke koje imam o tebi. Ovo ne uključuje podatke koje sam dužna čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gde šaljem tvoje podatke

Komentari posetilaca se mogu proveriti putem automatske usluge otkrivanja spam pošte.

Ovaj sajt je deo mreže sajtova koji štite od napada distribuiranih nasilnih upada. Da bi ovakva zaštita bila omogućena, IP adresa posetilaca koji pokušavaju da se prijave na sajt se deli sa uslugom koju pruža ithemes.com. Za detalje o politici privatnosti pogledaj Politiku privatnosti za iThemes.

Kontakt informacije

Možeš mi pisati na mail: pidzamamamablog@gmail.com.