Категорије
Zdrave navike

20 stvari koje NE kupujem

U ovom tekstu ću izlistati 20 stvari koje ne kupujem. Neke izbegavam jer su štetne za životnu sredinu, neke jer…

Категорије
Zdrave navike

Osvrt na 2020. i novogodišnje odluke za 2021. godinu

2020. — godina korone, karantina i izolacije, reči koje dosad nisu bile u mom rečniku. Kako je prošla ova godina i kako izgledaju moje novogodišnje odluke za 2021?

Категорије
Zdrave navike

17 proizvoda za domaćinstvo koje više ne kupujem i zero waste alternative

Kada sam pre nekoliko meseci otkrila zero waste pokret i odlučila da primenim ove principe na svoje domaćinstvo, istražila sam mnogo proizvoda koje sam koristila i ono što sam saznala je bilo prilično zastrašujuće. Pre svega, štetnost plastike i toksičnost hemije za domaćinstvo.

Категорије
Zdrave navike

Kako je Bullet Journal povećao moju produktivnost

Izguglaj „Bullet Journal“. Ustvari, nemoj. Ne želim da te uplašim. Ako ti već nije poznat ovaj metod lične organizacije, brza…

Категорије
Zdrave navike

Korak po korak planiranje obroka u aplikaciji Trello

Planiranje obroka za celu nedelju zvuči kao veliki posao, ali uz moj vodič i Trello aplikaciju, postaje smešan. Pokazaću ti, korak po korak, kako i ti možeš koristiti Trello za planiranje obroka.

Категорије
Zdrave navike

Serije na Netflixu vredne tvoje pažnje

Serije su poslednjih godina potpuno opravdano smenile gledanje filmova, do te mere da su mi postale hobi. Otkad smo se pretplatili na Netflix, ne postoji trenutak u vremenu a da ja ne pratim bar jednu. Međutim, prilično sam izbirljiva po pitanju onoga što gledam. Izlistala sam 12 sjajnih emisija vrednih tvoje pažnje.

Категорије
Zdrave navike

Osvrt na 2019. i novogodišnje odluke za 2020. godinu

Na pragu ulaska u Novu godinu, po prvi put sam pomislila da bi bilo zanimljivo osvrnuti se na godinu koja prolazi i glasno izgovoriti novogodišnje odluke za narednu.

Категорије
Zdrave navike

Vodič za planiranje obroka u 4 jednostavna koraka

Većina porodica troši više na hranu nego na bilo šta drugo. Jednostavan način da prepoloviš tvoj trošak na hranu je…

Категорије
Zdrave navike

Dobro došli!

Ćao i dobro došli! Moje ime je Anđela i veliko mi je zadovoljstvo da te zateknem u mom online kutku. Biću iskrena, mesecima sam vagala da li da pokrenem ovaj blog ili ne.